Pusryčiams – košė. Visokiausių dribsnių yra, ramu. Gamint moku ir mėgstu, bet
stoviu vakar vidury parduotuvės ir jaučiuosi nokautuota galvoj tvinksinčio klausimo: Ką pagaminti pietums? Normaliems, na tokiems kaip dienos pietums… Išviriau sriubą, pliusas, o ką “ant antro“? Nepamenu, kada tai dariau. Stovėjau kaip idiotė ir nieko nesugalvojau geriau, kaip nupirkt koldūnų. Kompoto nebus.
O dar prieš akis kelios dienos, kai reikės virti pusryčiams košę ir gaminti a la dienos pietus. Vakarienę liepsiu atiduot priešui:)
Kaip baisu, kad netobulinami įgūdžiai užsimiršta. Salotos visais metų laikais ir visokiomis formomis yra gerai, bet ne visiems…Jaučiuosi užvindyta nepasitikėjimo savim….
KLAUSAU ĮDĖMIAI, KĄ JŪS GALVOJAT. Rašykit!