Be kulinarinės fantazijos

Pusryčiams – košė. Visokiausių dribsnių yra, ramu. Gamint moku ir mėgstu, bet
stoviu vakar vidury parduotuvės ir jaučiuosi nokautuota galvoj tvinksinčio klausimo: Ką pagaminti pietums? Normaliems, na tokiems kaip dienos pietums… Išviriau sriubą, pliusas, o ką “ant antro“? Nepamenu, kada tai dariau. Stovėjau kaip idiotė ir nieko nesugalvojau geriau, kaip nupirkt koldūnų. Kompoto nebus.

O dar prieš akis kelios dienos, kai reikės virti pusryčiams košę ir gaminti a la dienos pietus. Vakarienę liepsiu atiduot priešui:)

Kaip baisu, kad netobulinami įgūdžiai užsimiršta. Salotos visais metų laikais ir visokiomis formomis yra gerai, bet ne visiems…Jaučiuosi užvindyta nepasitikėjimo savim….

O ką jūs galvojat?

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.