Be kulinarinės fantazijos

Pusryčiams – košė. Visokiausių dribsnių yra, ramu. Gamint moku ir mėgstu, bet
stoviu vakar vidury parduotuvės ir jaučiuosi nokautuota galvoj tvinksinčio klausimo: Ką pagaminti pietums? Normaliems, na tokiems kaip dienos pietums… Išviriau sriubą, pliusas, o ką “ant antro“? Nepamenu, kada tai dariau. Stovėjau kaip idiotė ir nieko nesugalvojau geriau, kaip nupirkt koldūnų. Kompoto nebus.

O dar prieš akis kelios dienos, kai reikės virti pusryčiams košę ir gaminti a la dienos pietus. Vakarienę liepsiu atiduot priešui:)

Kaip baisu, kad netobulinami įgūdžiai užsimiršta. Salotos visais metų laikais ir visokiomis formomis yra gerai, bet ne visiems…Jaučiuosi užvindyta nepasitikėjimo savim….

KLAUSAU ĮDĖMIAI, KĄ JŪS GALVOJAT. Rašykit!

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Create a website or blog at WordPress.com | Sukūrė: Anders Noren

Aukštyn ↑

%d bloggers like this: